Yksityinen käytäntö

Lue tietosuojakäytäntömme

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää siitä, kuinka käsittelemme tietojasi, löydät täältä.

 

Käytäntö on laadittu: 26. huhtikuuta. 2022.

1. Yleisesti

Tämä tietosuojakäytäntö koskee sivustoa BuySunglasses.eu, jonka omistaa:

BuySunglasses.eu
Kildebjergs Agre 120
4632 Bjaeverskov
Tanska

Kun vierailet BuySunglasses.eu-sivustolla, käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja alla kuvatulla tavalla. Tässä yhteydessä toimimme rekisterinpitäjänä ja voit ottaa meihin yhteyttä henkilötietojesi käsittelystä tässä henkilötietokäytännössä kuvatulla tavalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@BuySunglasses.eu
Keräämme ja käytämme henkilötietojasi vain Tanskan tietosuojalainsäädännön ja EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.
Kun käytämme sellaisia termejä kuin "henkilötiedot", "käsittely", "rekisterinpitäjä" ja "tietojen käsittelijä", termeillä on tietosuojalainsäädännössä kuvattu merkitys.

2. Mitä tietoja keräämme sinusta, miksi teemme niin ja mihin tarkoitukseen?

Kun ostat meiltä tuotteita, käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja, esim. nimesi, yhteystietosi (mukaan lukien osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero) ja luottokorttitietosi. Keräämme ja käsittelemme näitä tietoja toimittaaksemme sinulle tavaroita, hyväksyäksemme maksuja, käsitelläksemme palautuksia, valituksia ja vaihtoja sekä hallitaksemme tiliäsi verkkosivustollamme, jos olet luonut sellaisen.

Lisäksi käytämme henkilökohtaisia tietojasi ottaaksemme sinuun yhteyttä, kun varastosta loppunut tuote on jälleen varastossa, käsitelläksemme ostokokemuksesi arviosi ja ilmoittaaksemme sinulle, että olet voittanut jonkin kilpailuistamme, johon olet osallistunut. (jos on) tai ottaa sinuun yhteyttä, jos tilauksesi toimituksessa on ongelmia tai muita tilaukseen liittyviä ongelmia.
Analysoimme tietosi parantaaksemme tuotevalikoimaamme sekä tuotteitamme ja palveluitamme.

Tietojasi käsitellään osittain siksi, että se on välttämätöntä ostoksen suorittamiseksi, osittain siksi, että se on välttämätöntä, jotta voimme kommunikoida kanssasi tehokkaasti ja tarjota erittäin hyvää asiakaspalvelua sinulle asiakkaana.

Voit aina ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on henkilötietoihin ja henkilötietoihin liittyviä kysymyksiä, ja voit pyytää meitä lopettamaan henkilötietojesi käsittelyn.

Liikennetiedot vieraillessasi verkkosivustollamme, analytiikka ja evästeet:

Keräämme ja analysoimme tietoja verkkosivustomme käytöstä, liikenteestä ja toiminnasta. Tämä koskee IP-osoitettasi, selaimesi tyyppiä, käyttöjärjestelmää, vuorovaikutusta mainosten kanssa ja vierailtuja sivuja. Teemme tämän evästeiden avulla, ja voimme käyttää evästeitä tarjotaksemme henkilökohtaisia suosituksia myymistämme tuotteista. Käyttämällä verkkosivustoamme hyväksyt evästeiden käytön evästekäytäntömme osiossa 4 kuvatulla tavalla. Tämä koskee henkilötietojesi käsittelyä, jolle olet antanut suostumuksesi ja jotka voit aina peruuttaa. Voit lukea lisää evästeiden käytöstä ja siitä, kuinka voit peruuttaa suostumuksesi. Voit lukea lisää evästeasetusten muuttamisesta evästekäytännöstämme.

Kun käytämme suoramarkkinointia, johon olet suostunut:

Jos olet antanut suostumuksesi, voimme käyttää osoitettasi, sähköpostiosoitettasi ja/tai puhelinnumeroasi lähettääksemme sinulle erityisesti sinulle suunniteltuja uutiskirjeitä ja markkinointimateriaalia. Tällä tavalla voimme kohdistaa tarjouksemme sinulle ja hyödyntää jo olemassa olevia tietojamme sinusta. Tämä koskee tietoja aiemmista ostoksistasi ja henkilökohtaisia tietojasi, kuten sukupuoli, syntymäaika ja osoite. Voit aina peruuttaa suostumuksesi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@BuySunglasses.eu tai peruuttamalla meiltä saamasi uutiskirjeen tilauksen.

3. Tietosi jaetaan

Saatamme jakaa tietosi kumppaneidemme kanssa. Esim. Huolitsijamme, jotka toimittavat ostamasi tavarat kotiisi. Verkkosivustomme toimittaja. Analytiikka- ja markkinointipalvelujen tarjoajat. Tilitoimistot. Maksupalveluntarjoajat tai yksittäiset kaupat, joista voit noutaa lähetyksesi.

Emme jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei laki sitä vaadi tai anna suostumuksensa

4. Tietojesi siirto

Tallennamme henkilötietosi palvelimille, jotka sijaitsevat turvallisesti EU:ssa. Tietosuoja on erittäin tärkeä asia, emmekä tavallisesti siirrä henkilötietojasi EU:n ulkopuolisiin maihin. Asetamme korkeat vaatimukset kaikille henkilötietojesi kanssa kosketuksiin joutuville tietojenkäsittelijöille. Tietyissä olosuhteissa voi kuitenkin olla tarpeen siirtää henkilötietojasi EU:n ulkopuolisiin maihin. Tarvittaessa varmistamme, että tiedonsiirto on vahvasti turvattu tällaisissa tilanteissa.

5. Tietojesi tallentaminen ja poistaminen

Poistamme henkilötietosi, kun emme enää käytä niitä ja kun tilauksesi tai kyselysi on suoritettu ja kun poistaminen on sovellettavan lain mukaan sallittua.

Poistamme mm. tiedot profiilistasi, kun tilisi poistetaan, mutta säilytämme tiedot tilin henkilöstä ja laskutustiedot viiden vuoden ajan. Sitten voimme käsitellä mahdolliset tulevat tiedustelut ja noudattaa sovellettavaa kirjanpitolainsäädäntöä. Poistamme tai anonymisoimme ostamiasi tuotteita koskevat tiedot viiden vuoden kuluttua ostohetkestä, ellei sinulla ole verkkosivustollamme käyttäjää, jolle ostohistoriasi on tallennettu.

Voit pyytää meitä saamaan käsityksen siitä, mitä henkilötietoja olemme sinusta tallentaneet, ja pyytää meitä poistamaan, muuttamaan, siirtämään tai rajoittamaan tietojasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: info@BuySunglasses.eu

6. Sinun oikeutesi

Sinulla on oikeus saada käsitys henkilötiedoista, joita tallennamme tai muuten käsittelemme sinusta. Sinulla on myös oikeus korjata virheellisiä henkilötietoja, ja erityisissä olosuhteissa sinulla on oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä tai pyytää meitä poistamaan henkilötietosi. Voit aina peruuttaa henkilötietojesi käsittelyn perustana olevan suostumuksen, jos se mitätöi käsittelyn eikä täytä suostumuksen alkuperäistä perustetta.

Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti voit pyytää saada henkilötietosi normaalisti käytetyssä muodossa, jotta henkilötietosi voidaan siirtää helposti sinulle tai jollekin muulle valitsemasi rekisterinpitäjälle.

Jos haluat valittaa henkilötietojesi käsittelystä, kehotamme sinua ottamaan meihin yhteyttä. Pyydämme sinua valittamaan henkilötietojen käsittelystä osoitteeseen info@BuySunglasses.eu. Lain mukaan sinulla on myös oikeus tehdä valitus Norjan tietosuojaviranomaiselle.

 

7. Päivitykset ja muutokset

Päivitämme henkilötietokäytäntöämme jatkuvasti. Kun muutamme tietosuojakäytäntöämme, ilmoitamme päivityksen päivämäärän tämän tietosuojaselosteen yläosassa. Jos tähän tietosuojakäytäntöön tehdään olennaisia muutoksia tai jos muutamme henkilötietojesi käyttöä, teemme niihin näkyviä muutoksia tai lähetämme sinulle suoran ilmoituksen muutoksista.

8. Pyydä henkilötietoja ja yhteystietoja

Jos haluat, että sinusta tallentamamme henkilötiedot poistetaan, muutetaan, siirretään, rajoitetaan tai vastaanotetaan, ota meihin yhteyttä alla olevaan osoitteeseen.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä täällä: info@BuySunglasses.eu

Keksit

Käytämme evästeitä mukauttaaksemme sisältöämme ja mainoksiamme, näyttääksemme sinulle sosiaalisen median ominaisuuksia ja analysoidaksemme liikennettämme. Jaamme myös tietoja verkkosivustomme käytöstäsi sosiaalisen median, mainos- ja analytiikkakumppaneidemme kanssa. Kumppanimme voivat yhdistää nämä tiedot muihin tietoihin, jotka olet antanut tai kerännyt käyttäessäsi heidän palveluitaan. Hyväksyt evästeemme, jos jatkat verkkosivustomme käyttöä.

Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, joita verkkosivustot voivat käyttää tehostaakseen käyttökokemusta.

Lain mukaan voimme tallentaa laitteellesi evästeitä, jos ne ovat ehdottoman välttämättömiä nimenomaisesti pyytämäsi palvelun tarjoamisen varmistamiseksi. Kaikkia muita evästeitä varten meidän on saatava suostumuksesi.

Tämä verkkosivusto käyttää erilaisia evästeitä. Jotkut evästeet asettavat sivuillamme näkyvät kolmannen osapuolen palvelut.

Voit muuttaa tai peruuttaa suostumuksesi verkkosivustomme evästeilmoituksessa milloin tahansa.

Tarpeelliset evästeet

Välttämättömät evästeet auttavat tekemään verkkosivustosta hyödyllisen ottamalla käyttöön perustoiminnot, kuten sivuston navigointi ja pääsy sivuston suojatuille alueille. Sivusto ei voi toimia kunnolla ilman näitä evästeitä.

Ensisijaiset evästeet

Evästeiden avulla verkkosivusto muistaa tiedot, jotka muuttavat verkkosivuston ulkonäköä tai käyttäytymistä. Esim. haluamasi kielesi tai alue, jolla olet.

Tilastolliset evästeet

Tilastoevästeet auttavat verkkosivustojen omistajia ymmärtämään, kuinka vierailijat ovat vuorovaikutuksessa verkkosivustojen kanssa keräämällä ja raportoimalla tietoja nimettömästi.

Markkinointievästeet

Markkinointievästeitä käytetään vierailijoiden seuraamiseen eri verkkosivustoilla. Tarkoituksena on näyttää mainoksia, jotka ovat osuvia ja kiinnostavia yksittäisen käyttäjän kannalta ja siten arvokkaampia julkaisijoille ja kolmannen osapuolen mainostajille.

Tilin evästeet

Jos sinulla on tili ja kirjaudut sisään tälle sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen määrittääksemme, hyväksyykö selaimesi evästeet. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoja, ja se hylätään, kun suljet selaimesi.
Kun kirjaudut sisään, luomme myös useita evästeitä tallentaaksemme kirjautumistietosi ja näyttövalintasi. Kirjautumisevästeet kestävät kaksi päivää ja näytön asetusevästeet vuoden. Jos valitset "Muista minut", kirjautuminen jatkuu kaksi viikkoa. Jos kirjaudut ulos tililtäsi, kirjautumisevästeet poistetaan.

Lue lisää