Çfarë duhet të bëni nëse ka një problem me porosinë tuaj?

Problemi u zgjidh 😀

Rimbursimet dhe kthimet shpjegohen më tej

👇👇👇👇👇

Trajtimi i ankesave në lidhje me mallrat me defekt

Është i prishur artikulli juaj?
Mund të ndodhë që të jetë me defekt ose të mungojnë pjesë. Në këtë situatë, është e rëndësishme që të na kontaktoni.
Sigurisht që ne do të ndihmojmë në zgjidhjen e ankesës. Si konsumator, ju keni 2 vjet të drejtë të ankoheni.
Është e rëndësishme që të na kontaktoni brenda një kohe të arsyeshme pasi të keni zbuluar defektin. Në varësi të shkallës së mungesës
ju ose e riparoni artikullin, e ndërroni ose ju kthehen paratë. Përpara se të aprovojmë një ankesë, ankesa duhet sigurisht të justifikohet dhe të vërtetohet se defekti nuk ka lindur për shkak të konsumimit, ose që e keni përdorur produktin në mënyrë të gabuar, keni shkaktuar ose keni kryer sjellje të tjera të dëmshme që e kanë dëmtuar produktin. Është e rëndësishme të kihet parasysh se lentet e syzeve të diellit nuk i tolerojnë kremrat përfshirë. krem kundër diellit, pasi kjo mund të dëmtojë syzet dhe të çngjyrosur kornizën, dhe ne nuk mbulojmë dëmtimet nëse defekti ndikohet nga kjo.
As konsumimi normal nuk mbulohet. Ne ju inkurajojmë të siguroheni që syzet e diellit të vijnë sa më pak të jetë e mundur në kontakt me krem mbrojtës.
Sidomos lentet do të dëmtohen prej saj. Mos harroni të fshini lentet pas përdorimit.

Duhet të mbani mend të na njoftoni për gabimin në artikullin tuaj sapo ta zbuloni. Ankesa duhet të jetë në duart tona
brenda një kohe të arsyeshme. Cila është koha e arsyeshme? Nëse ankoheni brenda 2 muajsh, ankesa konsiderohet me kohë.
Një ankesë e miratuar do të thotë gjithashtu se ne do të rimbursojmë koston e arsyeshme të transportit (nëse ju kemi kërkuar ta ktheni atë). Ky është çmimi i etiketës sonë më të lirë të kthimit.
Pasi të kemi miratuar ankesën tuaj, ne do t'ju dërgojmë një etiketë kthimi në emailin tuaj. Ju duhet ta printoni këtë dhe ta vendosni në paketë.
Na kontaktoni gjithmonë përpara se të dërgoni artikullin. Ne mund të jemi në gjendje të gjejmë një zgjidhje bazuar në një foto dhe informacionin tuaj për problemin.

Kthimet

Në BuySunglasses.eu ju keni 14 ditë të drejtë të plotë kthimi. Ju keni 14 ditë për të anuluar blerjen tuaj nga dita që keni marrë artikullin tuaj. Nëse dëshironi të ktheni artikullin tuaj, duhet të na kontaktoni duke shkruar një e-mail në info@buysunglasses.eu jo më vonë se 14 ditë pasi të keni marrë paketën tuaj. Atëherë ne e dimë se ju do të përdorni të drejtën e kthimit dhe ne do t'ju kontaktojmë me udhëzime për transportin.
Ju duhet të paguani vetë për transportin e kthimit. Ne nuk ofrojmë të paguajmë për këtë.

Shkëmbim

Nëse dëshironi të ndërroni artikullin me një ngjyrë, model ose një artikull krejtësisht tjetër, mund të përdorni edhe të drejtën e kthimit 14-ditor këtu. Megjithatë, ju duhet të paguani vetë për transportin e kthimit. Pasi të kemi marrë artikullin dhe të përpunojmë rastin tuaj të kthimit, ne do të rimbursojmë shumën e plotë. Në vend të kësaj, ju blini artikullin e ri sipas dëshirës tuaj, ashtu siç keni bërë me artikullin e mëparshëm. Na kontaktoni me e-mail nëse dëshironi të shkëmbeni artikullin tuaj.

Gjendja e mallrave pas kthimit

Ne kryejmë një vlerësim të dëmtimit nëse marrim mallra që dëmtohen gjatë transportit. Ne do të kryejmë gjithashtu një vlerësim dëmtimi nëse mallrat që i dërguat kundërmojnë tymin, kanë njolla, janë të dëmtuara, mungon paketimi origjinal, mungojnë etiketat, kanë qime kafshësh shtëpiake dhe gjëra të tjera që e bëjnë artikullin të pashitshëm me çmimin origjinal. Nëse pini duhan, mos e provoni produktin gjatë pirjes së duhanit ose në një dhomë ku ka tym. Gjithashtu, mos e lini produktin në një dhomë ku ka duhan ose erëra të tjera të forta. Ne do të shqyrtojmë mallrat e kthyera dhe do të bëhet një vlerësim i zhvlerësimit. Pothuajse në të gjitha rastet kur një artikull ka erë tymi ose aroma të tjera të forta, kjo do të thotë që artikulli nuk mund të rishitet dhe artikulli vlen 0 € dhe ne duhet ta shkatërrojmë atë. Në këtë rast, nuk do të mund t'i ktheni paratë tuaja. Kur vlerësojmë një zhvlerësim, ne duhet të vlerësojmë se sa vlen artikulli. Domethënë nëse mund të shitet me çmim të ri, me çmim të reduktuar apo nuk mund të shitet. Prandaj do të merrni një shumë që korrespondon me vlerësimin. Nëse nuk mund ta rishesim artikullin, nuk mund t'ju japim rimbursim. Nëse ne mund ta shesim artikullin me një çmim të reduktuar, ju do të merrni një shumë të barabartë me vlerën e artikullit. Me të drejtën e kthimit, ju duhet vetëm ta provoni produktin ashtu siç do ta provonit në një dyqan.

Po në lidhje me transportin?

Ju duhet të na njoftoni se dëshironi të përdorni të drejtën tuaj të kthimit duke na shkruar. Jo më vonë se 14 ditë pasi të keni marrë paketën tuaj. Më pas keni 14 ditë kohë për ta dërguar artikullin tek ne. Ne ju rekomandojmë që ta dërgoni artikullin si paketë me sigurim. Nëse i dërgoni ato me një letër / maxi, transportuesi / kompania e transportit nuk mbulon nëse dërgesa humbet ose dëmtohet. Merrni gjithmonë një faturë për dorëzim në mënyrë që të keni prova që paketa është në kujdesin e dërguesit. Ju jeni përgjegjës për paketën si dërgues dhe nëse mallrat janë dëmtuar ose paketa mungon, ju keni mundësinë të kërkoni kompensim nga dërguesi. Paketoni mallrat në mënyrë të sigurt në paketimin origjinal duke përfshirë. gjithçka që ishte përfshirë fillimisht. Bashkangjitni edhe faturën/faturën tuaj. Ju lutemi vini re se ne mbulojmë vetëm metodën më të lirë të transportit që ne ofrojmë vetë. Kjo do të thotë që nëse e keni blerë ngarkesën diku tjetër, ne mund të mbulojmë shumën vetëm deri në atë që kushton zgjidhja jonë më e lirë e mallrave.

💡 Ju lutemi vini re se duhet të paguani vetë për dërgesën e kthimit nëse dëshironi të përdorni të drejtën tonë 14-ditore të kthimit.