Kordoni i syzeve me ngjyrë kafe të errët

Kordoni i syzeve me ngjyrë kafe të errët
Për syze dielli dhe syze
63.5 cm.

SKU: BS1234DBN Kategori: Etiketa: , ,
sqAlbanian