Privatpolitik

Läs vår integritetspolicy

Allt du behöver veta om hur vi behandlar dina uppgifter hittar du här.

 

Policyn upprättas: 26 april. 2022.

1. Allmänt

Denna integritetspolicy gäller BuySunglasses.eu, som ägs av:

BuySunglasses.eu
Kildebjergs Agre 120
4632 Bjaeverskov
Danmark

När du besöker BuySunglasses.eu behandlar vi personuppgifter om dig enligt beskrivningen nedan. I detta sammanhang fungerar vi som personuppgiftsansvarig och du kan kontakta oss angående behandlingen av dina personuppgifter enligt beskrivningen i denna personuppgiftspolicy eller genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@BuySunglasses.eu
Vi samlar in och använder endast dina personuppgifter enligt beskrivningen i den danska dataskyddslagstiftningen och EU:s dataskyddsförordning (GDPR).
När vi använder termer som "personlig information", "bearbetning", "personuppgiftsansvarig" och "databehandlare" har termerna den innebörd som beskrivs i dataskyddslagstiftningen.

2. Vilken information samlar vi in om dig, varför gör vi det och i vilket syfte?

När du köper varor av oss behandlar vi de personuppgifter som du ger oss, t.ex. ditt namn, dina kontaktuppgifter (inklusive adress, e-postadress och telefonnummer) och dina kreditkortsuppgifter. Vi samlar in och behandlar denna information för att kunna leverera varor till dig, acceptera betalning, behandla returer, klagomål och byten och för att hantera ditt konto på vår webbplats om du har skapat ett.

Dessutom använder vi dina personuppgifter för att kontakta dig om när en slutsåld vara finns i lager igen, för att behandla din utvärdering av köpupplevelsen, för att informera dig om att du har vunnit en av våra tävlingar där du har deltagit i (om så är fallet), eller för att kontakta dig om det fanns några problem med leveransen av din beställning eller andra problem som uppstår kring din beställning.
Vi analyserar dina data för att förbättra vårt produktutbud och för att förbättra våra produkter och tjänster.

Dina uppgifter behandlas dels för att de är nödvändiga för att genomföra ett köp, dels för att det är nödvändigt för att vi ska kunna kommunicera med dig på ett effektivt sätt och ge en mycket bra kundservice till dig som kund.

Du kan alltid kontakta oss om du har frågor angående personuppgifter och personuppgifter, och du kan be oss att sluta behandla dina personuppgifter.

Trafikdata när du besöker vår webbplats, analyser och cookies:

Vi samlar in och analyserar information om användning, trafik och aktivitet på vår webbplats. Detta gäller din IP-adress, webbläsartyp, operativsystem, interaktion med annonser och besökta sidor. Vi gör detta med hjälp av cookies, och vi kan använda cookies för att ge personliga rekommendationer om de produkter vi säljer. Genom att använda vår webbplats accepterar du vår användning av cookies som beskrivs i avsnitt 4 i vår cookiepolicy. Det handlar om att behandla dina personuppgifter som du har gett ditt samtycke till och som du alltid kan återkalla. Du kan läsa mer om användningen av cookies och hur du kan återkalla ditt samtycke. Du kan läsa mer om hur du ändrar dina cookieinställningar i vår cookiepolicy.

När vi använder direktmarknadsföring som du har samtyckt till:

Om du har gett ditt samtycke kan vi använda din adress, e-postadress och/eller telefonnummer för att skicka dig nyhetsbrev och marknadsföringsmaterial speciellt utformat för dig. På så sätt kan vi rikta våra erbjudanden till dig och använda oss av den information vi redan har om dig. Det handlar om information om dina tidigare köp och dina personuppgifter såsom kön, födelsedatum och adress. Du kan alltid återkalla ditt samtycke genom att skicka ett e-postmeddelande till info@BuySunglasses.eu eller genom att avsluta prenumerationen på nyhetsbrevet du får från oss

3. Din information kommer att delas

Vi kan komma att dela din information med våra partners. T.ex. våra speditörer, som levererar dina köpta varor hem till dig. Vår webbleverantör. Leverantörer av analys- och marknadsföringstjänster. Redovisningsbyråer. Betaltjänstleverantörer eller enskilda butiker där du kan hämta dina försändelser.

Vi delar inte dina personuppgifter med tredje part om det inte krävs enligt lag eller med samtycke

4. Överföring av din information

Vi lagrar dina personuppgifter på servrar säkert placerade i EU. Dataskydd har hög prioritet och vi överför normalt inte dina personuppgifter till länder utanför EU. Vi ställer höga krav på alla databehandlare som kommer i kontakt med dina personuppgifter. Under vissa omständigheter kan det dock vara nödvändigt att överföra dina personuppgifter till länder utanför EU. Vid behov ser vi till att dataöverföringen är starkt säker i sådana situationer.

5. Lagring och radering av dina data

Vi raderar dina personuppgifter när vi inte längre använder dem och när din beställning eller förfrågan har slutförts och när radering är tillåten enligt tillämplig lag.

Vi raderar t.ex. information från din profil när ditt konto raderas, men vi behåller information om personen för kontot och behåller faktureringsinformation i fem år. Då kan vi hantera eventuella framtida förfrågningar och följa gällande redovisningslagstiftning. Vi raderar eller anonymiserar information om dina köpta varor efter fem år från köptillfället, såvida du inte har en användare på vår webbplats där din köphistorik lagras.

Du kan be oss att få insikt i vilka personuppgifter vi har lagrat om dig och be oss att radera, ändra, överföra eller begränsa dina uppgifter genom att skicka ett e-postmeddelande till: info@BuySunglasses.eu

6. Dina rättigheter

Du har rätt att få insyn i de personuppgifter som vi lagrar eller på annat sätt behandlar om dig. Du har också rätt att ändra eventuella felaktiga personuppgifter och under särskilda omständigheter har du rätt att begränsa vår behandling av dina personuppgifter eller begära att vi raderar dina personuppgifter. Du kan alltid återkalla det samtycke som ligger till grund för behandlingen av dina personuppgifter om det ogiltigförklarar behandlingen och inte uppfyller den ursprungliga grunden som samtycket gavs på.

Du har rätt att invända mot behandlingen av dina personuppgifter och i enlighet med EU:s allmänna dataskyddsförordning (GDPR) kan du begära att få dina personuppgifter i det format som normalt används så att personuppgifterna enkelt kan överföras till dig eller någon annan personuppgiftsansvarig som du har valt.

Om du vill klaga på vår behandling av dina personuppgifter uppmanar vi dig att kontakta oss. Vi ber dig att klaga på behandlingen av personuppgifter till info@BuySunglasses.eu. I enlighet med lagen har du även rätt att lämna in ett klagomål till den norska datatilsynet.

 

7. Uppdateringar och ändringar

Vi uppdaterar kontinuerligt vår personuppgiftspolicy. När vi ändrar vår integritetspolicy kommer vi att ange datumet för uppdateringen högst upp i denna integritetspolicy. Om väsentliga ändringar görs i denna integritetspolicy eller om vi ändrar användningen av din personliga information, kommer vi att göra synliga ändringar av dessa ändringar eller skicka dig direkt meddelande om ändringarna.

8. Begäran om personlig information och kontaktinformation

Om du vill att de personuppgifter vi har lagrat om dig ska raderas, ändras, överföras, begränsas eller tas emot, vänligen kontakta oss på adressen nedan.

Om du har några frågor om denna integritetspolicy kan du kontakta oss här: info@BuySunglasses.eu

Småkakor

Vi använder cookies för att anpassa vårt innehåll och våra annonser, för att visa dig funktioner i sociala medier och för att analysera vår trafik. Vi delar också information om din användning av vår webbplats med våra sociala medier, reklam- och analyspartners. Våra partners kan kombinera dessa uppgifter med annan information som du har tillhandahållit eller samlat in från din användning av deras tjänster. Du accepterar våra cookies om du fortsätter att använda vår webbplats.

Cookies är små textfiler som kan användas av webbplatser för att göra en användares upplevelse mer effektiv.

Enligt lagen kan vi lagra cookies på din enhet om de är absolut nödvändiga för att säkerställa tillhandahållandet av den tjänst du uttryckligen har efterfrågat. För alla andra typer av cookies måste vi inhämta ditt samtycke.

Denna webbplats använder olika typer av cookies. Vissa cookies sätts av tredjepartstjänster som visas på våra sidor.

Du kan när som helst ändra eller återkalla ditt samtycke i cookie-deklarationen på vår webbplats.

Nödvändiga kakor

Nödvändiga cookies hjälper till att göra en webbplats användbar genom att aktivera grundläggande funktioner som t.ex webbplatsnavigering och tillgång till säkra områden på webbplatsen. Webbplatsen kan inte fungera korrekt utan dessa cookies.

Preferenscookies

Preferenscookies gör det möjligt för en webbplats att komma ihåg information som ändrar hur webbplatsen ser ut eller beter sig. T.ex. ditt föredragna språk eller den region där du befinner dig.

Statistiska cookies

Statistiska cookies hjälper webbplatsägare att förstå hur besökare interagerar med webbplatser genom att samla in och rapportera information anonymt.

Marknadsföringskakor

Marknadsföringscookies används för att spåra besökare på olika webbplatser. Avsikten är att visa annonser som är relevanta och engagerande för den enskilda användaren och därmed mer värdefulla för publicister och tredjepartsannonsörer.

Kontokakor

Om du har ett konto och du loggar in på denna webbplats sätter vi en tillfällig cookie för att avgöra om din webbläsare accepterar cookies. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och kasseras när du stänger din webbläsare.
När du loggar in skapar vi även flera cookies för att spara dina inloggningsuppgifter och dina skärmvisningsval. Logga in cookies varar i två dagar och skärminställningar cookies varar i ett år. Om du väljer "Kom ihåg mig" fortsätter din inloggning i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto tas inloggningscookies bort.

Läs mer