Hvad du skal gøre, hvis der er et problem med din ordre?

Problem løst 😀

Refusion og returnering forklareT yderligere

👇👇👇👇👇

Klagebehandling omkring defekte varer

Er din vare i stykker?
Det kan ske, at den er defekt eller at der mangler dele. I den situation er det vigtigt, at du kontakter os.
Vi vil naturligvis være behjælpelige med at løse reklamationen. Som forbruger har du 2 års reklamationsret.
Det er vigtigt, at du kontakter os inden for en rimelig tid efter, at du har opdaget manglen. Afhængigt af manglens omfang
får du enten varen repareret, ombyttet eller pengene tilbage. Før vi kan godkende en reklamation, skal reklamationen naturligvis være begrundet og bevist, at manglen ikke er opstået på grund af slitage, eller at du har brugt produktet forkert, forårsaget eller ydet anden skadelig adfærd, som har beskadiget varen. Det er vigtigt at være opmærksom på at solbrillelinser ikke tåler cremer inkl. solcreme, da dette kan beskadige brillerne og misfarve stellet, og vi dækker ikke skader hvis defekten er påvirket af dette.
Almindeligt slid dækkes heller ikke. Vi opfordrer dig til at sørge for, at solbrillerne kommer så lidt i kontakt med solcreme som muligt.
Især linserne vil blive beskadiget af det. Husk at tørre linserne af efter brug.

Du skal huske at gøre os opmærksom på fejlen ved din vare, så snart du opdager den. Reklamationen skal være os i hænde
inden for en rimelig tid. Hvad er rimelig tid? Hvis du klager inden for 2 måneder, anses reklamationen for at være rettidig.
En godkendt reklamation betyder også, at vi refunderer rimelige omkostninger til forsendelse (Hvis vi har bedt dig om at returnere den). Det er prisen på vores billigste returlabel.
Når vi har godkendt din klage, sender vi dig en returlabel til din e-mail. Du skal printe denne ud og sætte den på pakken.
Kontakt os altid, før du sender varen. Muligvis kan vi finde en løsning ud fra et billede og dine oplysninger om problemet.

Returneringer

Hos BuySunglasses.eu har du 14 dages fuld returret. Du har 14 dage til at fortryde dit køb, fra den dag du har modtaget din vare. Hvis du ønsker at returnere din vare, skal du kontakte os ved at skrive en e-mail til info@buysunglasses.eu senest 14 dage efter, at du har modtaget din pakke. Så ved vi, at du vil benytte dig af returretten, og vi kontakter dig med vejledning om forsendelse.
Du skal selv betale for returforsendelsen. Vi tilbyder ikke at betale for dette.

Ombytning

Hvis du ønsker at få varen ombyttet til en anden farve, model eller en helt anden vare, kan du også benytte dig af 14 dages returret her. Du skal dog selv betale for returforsendelsen. Når vi har modtaget varen og behandlet din retursag, refunderer vi det fulde beløb. Du køber i stedet den nye vare efter eget ønske, ligesom du gjorde med den tidligere vare. Kontakt os via e-mail, hvis du ønsker at ombytte din vare.

Varenes tilstand ved returnering

Vi foretager en vurdering af værdiforringelse, hvis vi modtager varer, der er beskadiget under transporten. Vi foretager også en vurdering af værdiforringelse, hvis de varer, du har sendt tilbage, lugter af røg, har pletter, er beskadiget, mangler originalemballage, mangler etiketter, har dyrehår på sig og andre ting, der gør, at varen ikke kan sælges igen til den oprindelige pris. Hvis du ryger, må du ikke prøve varen, mens du ryger eller i et rum, hvor der er røg. Lad heller ikke varen ligge i et rum, hvor der ryges eller hvor der er anden stærk lugt. Vi undersøger de returnerede varer, og der vil blive foretaget en vurdering af værdiforringelse. I næsten alle tilfælde, hvor en vare lugter af røg eller anden stærk lugt, vil dette medføre, at varen ikke kan videresælges, og varen er 0 € værd, og vi er nødt til at destruere den. I dette tilfælde vil du ikke kunne få dine penge tilbage. Ved vurderingen af en værdiforringelse skal vi vurdere, hvad varen er værd. Det vil sige, om den kan sælges til en nypris, nedsat pris eller ikke kan sælges. Du vil derfor få et beløb, der svarer til vurderingen. Hvis vi ikke kan sælge genstanden videre, kan vi ikke give dig pengene tilbage. Hvis vi kan sælge varen til en nedsat pris, får du et beløb svarende til, hvad varen er værd. Med returretten skal du kun prøve varen, som du ville prøve den i en butik.

Hvad med forsendelsen?

Du skal give os besked om, at du ønsker at gøre brug af din returret ved at skrive til os. Senest 14 dage efter, at du har modtaget din pakke. Du har derefter 14 dage til at sende varen tilbage til os. Vi anbefaler, at du sender varen som en pakke med forsikring. Hvis du sender dem i et brev / maxibrev, dækker speditøren / fragtfirmaet ikke, hvis forsendelsen går tabt eller bliver ødelagt. Få altid en kvittering for indsendelse, så du har et bevis for, at pakken er i speditørens varetægt. Du er ansvarlig for pakken som afsender, og hvis varerne bliver beskadiget eller pakken forsvinder, har du mulighed for at kræve erstatning fra speditøren. Pak varerne forsvarligt ind i den originale emballage inkl. alt det, der oprindeligt var med. Vedlæg også din faktura/kvittering. Bemærk venligst, at vi kun dækker den absolut billigste forsendelsesmetode, som vi selv tilbyder. Det betyder, at hvis du har købt fragten et andet sted, kan vi kun dække beløbet op til det, som vores billigste fragt løsning koster.

💡 Bemærk, at du selv skal betale for returforsendelsen, hvis du ønsker at gøre brug af vores 14 dages returret.